Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1985 στην Αθήνα. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.Είναι φιλόλογος και ψυχολόγος.Γνωρίζει 5 ξένες γλώσσες.Ασχολήθηκε με τη μουσική σε ηλικία 4 ετών ξεκινώντας θεωρία και μαθήματα κλασσικού πιάνου στο «Ωδείο Ριζοπούλου» και ύστερα από 2 χρόνια συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στο «Εθνικό Ωδείο» Ν.Ηρακλείου Αττικής.
Ξεκίνησε να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια,να γράφει στίχους,να τραγουδάει επαγγελματικά και να ολοκληρώνει δικές του κλασσικές συνθέσεις σε ηλικία 16 ετών.(2002)

Tον Οκτώβρη του 2004 δημιούργησε το πρώτο του group με καθαρά progressive επιρροές,τους Time Infusion.

Το 2008,σε ηλικία 23 ετών ξεκίνησε και το συγγραφικό του έργο,γράφοντας το πρώτο του μυθιστόρημα-θεατρικό δοκιμιακού χαρακτήρα «2332».

Το 2011 δημιούργησε τους New Rock Times,συγκρότημα με επιρροές από τη ξένη και την ελληνική rock-και όχι μόνο-μουσική σκηνή προχωρώντας σε μια σειρά από live και συνεργασίες όπως με την Τάνια Κικίδη,την Ευριδίκη,την Σοφία Βόσσου,τον Γρηγόρη Πετράκο,τον Νίκο Μίχα,τα Ημισκούμπρια,τον Γιάννης Ζουγανέλη,τον Βασίλη Καζούλη κ.α.
Παράλληλα από το 2012 μέχρι το 2014 έκανε μαθήματα φωνητικής με τη Soprano Τίνα Ανδρικοπούλου!

Από το 2014 ακολουθεί solo πορεία.

Δισκογραφικά

Το Μάρτιο του 2014 κυκλοφόρησε επίσημα από τη melon music η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τίτλο “Ένοχο Μυστικό”,γράφοντας μουσική και στίχους για το ομότιτλο κομμάτι που τραγούδησε η Τάνια Κικίδη.
Το 2016 κυκλοφόρησε με την Crystal Dreams Music το single με τα τραγούδια »Ο χρόνος μαζί μου γελά»,»Λάδι στη Φωτιά» και »Χριστουγεννιάτικη ευχή».2 comments on Μιχάλης Τασίνας

  1. Jack Sparrow

    This is just to show that you can have comments on each Artist too…


    1. Jack Sparrow

      …and that these comments can also be nested!